Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Aangepaste openingstijden: Coronamaatregelen en feestdagen

Publicatiedatum: 20-12-2021

Het kantoor van Vanhier Wonen is op dit moment beperkt geopend vanwege de aangescherpte coronamaatregelen én vanwege de aankomende feestdagen.

Liefst digitaal
Ook Vanhier Wonen wil zorgdragen voor een veilige woon- en werkplek voor haar huurders en medewerkers. Daarom houden we ons aan de door de overheid gestelde maatregelen. Wij ontvangen zo min mogelijk bezoekers op kantoor en staan u graag telefonisch of digitaal te woord. Alleen als het echt niet anders kan dan maken we een persoonlijke afspraak onder de voorwaarden die u hier kunt vinden.

Reparatieverzoeken & verbouwing
Ook onze aannemers hebben maatregelen getroffen om huurders en medewerkers tegen Corona te beschermen. In geval van een spoedeisende klacht kunnen reparaties uitgevoerd worden met passende maatregelen. Ditzelfde geldt voor geplande werkzaamheden zoals het vervangen van een badkamer, toilet of keuken. In dit nieuwsbericht leest u meer over onze aangepaste werkwijze.

Gesloten op 24 en 31 december
Rondom de feestdagen hebben wij gewijzigde openingstijden. Ons kantoor is gesloten op vrijdag 24 en vrijdag 31 december. Uiteraard kunt u bij dringende technische zaken ons kantoor bellen en zult u doorverbonden worden met de Boodschappendienst. In het nieuwe jaar staan we op maandag 3 januari weer voor u klaar!

 

Deel deze pagina