Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bespaar mogelijk honderden euro’s per jaar met De VoorzieningenWijzer

Publicatiedatum: 22-06-2021

Judith Quaedackers aan de slag met de Voorzieningenwijzer

Veel huurders hebben moeite om iedere maand opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. Gelukkig wonen we in Nederland en is er veel geregeld voor mensen die moeite hebben om rond te komen. Denk aan toeslagen, gemeentelijke minimaregelingen, de keuze voor een passende zorgverzekering of een goedkopere energieleverancier. Maar hoe weet u nu waar u recht op hebt en, nog belangrijker, hoe u een bepaalde regeling aanvraagt? Vanhier Wonen wil haar huurders hier graag bij helpen en daarom gaan wij aan de slag met De VoorzieningenWijzer.

 

Waarom deelnemen?

De VoorzieningenWijzer is een zeer succesvol hulpmiddel om uw financiële situatie op orde te krijgen en te houden. Zo ontstaat er minder risico op schulden. Mensen die al hebben deelgenomen aan De VoorzieningenWijzer hebben gemiddeld meer dan € 500 per jaar bespaard! Dat scheelt een hoop en geeft direct ruimte en rust in uw hoofd.

Zo werkt het

Vanhier Wonen gaat mensen benaderen die het financieel moeilijk hebben. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaat woonconsulente Judith Quaedackers samen met u kijken hoe bespaard kan worden en brengt zij in kaart waar u recht op hebt. Judith gebruikt hiervoor een slimme applicatie van De VoorzieningenWijzer die alle (gemeentelijke) regelingen en toeslagen kent en dient direct de aanvragen in of zorgt dat een van haar collega’s u verder kan helpen.

Voor wie?

Alle huurders van Vanhier Wonen krijgen de mogelijkheid om met persoonlijke ondersteuning hun financiële situatie te inventariseren. We benaderen eerst huurders die het al moeilijk hebben, maar wanneer u denkt dat De VoorzieningenWijzer ook ú kan helpen om uw financiën beter op orde te krijgen, dan kunt u ook zelf contact met ons opnemen. Ook veel gemeentes in de regio Parkstad gebruiken De Voorzieningenwijzer, waaronder de Gemeente Voerendaal en de gemeente Beekdaelen. Wanneer u geen huurder bent van Vanhier Wonen maar toch hulp nodig hebt met uw financiën, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de gemeente waar u woont. Meer informatie vindt u op de website www.devoorzieningenwijzer.nl.

 

Deel deze pagina