Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Stuur een kaartje, niet alleen met kerst

Publicatiedatum: 22-12-2021

Het verzenden van kerstkaarten is een traditie die al is ontstaan lang voordat er telefoons waren, laat staan computers. Belangrijke gebeurtenissen werden vroeger vaak per post “gevierd”. Zo ook kerst en nieuwjaar. Hoewel het aantal kerstkaarten ieder jaar minder wordt, is het versturen van kerstwensen nog steeds een jaarlijks terugkerende traditie. In deze rare coronaperiode waarin contact met elkaar minder vanzelfsprekend is, stuurt Vanhier Wonen dit jaar al haar huurders een kerstkaart.

 

Kaartje voor de buren

Maar waarom zouden we ons alleen beperken tot de feestdagen? Zou het niet leuk zijn om elkaar vaker een kaartje te sturen? Wij vinden van wel! Daarom ontvangen al onze huurders van ons – naast de kerstkaart – een setje ansichtkaarten die u aan uw buren kunt sturen. Bijvoorbeeld wanneer u nieuwe buren krijgt, om uw buren uit te nodigen voor een kopje koffie of om iets anders te ondernemen. Of misschien wilt u wel een keer met uw buren ergens over praten.

Beter een goede buur…

De kaartjes zijn bedoeld om het contact met uw buren nóg beter te maken. Dat vinden wij belangrijk omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden wanneer buren elkaar goed kennen, elkaar ontmoeten en elkaar helpen. Dus, heeft u uw buren wat te vertellen? Stuur ze eens een kaartje!

 

Deel deze pagina