Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanhier Wonen kijkt terug op een geslaagde Burendag

Publicatiedatum: 27-09-2021

Afgelopen zaterdag, 25 september, vierden we Burendag. Een heerlijke, zonnige dag waarop we voor het eerst sinds heel lange tijd - vrijwel zonder beperkingen - weer samen mochten zijn.

Koffiekar on tour

Met de rijdende koffiekar bezochten de medewerkers van Vanhier Wonen verschillende buurten om een gezellig praatje te maken met de huurders. Van de hoek Grootenstraat, Widdershovenstraat en Roebroekstraat in Ubachsberg, bezochten we achtereenvolgens het Veldje in Kunrade, de hoek Parkstraat/Wachtendonkstraat in Voerendaal, het binnengebied Tenelenweg/Laurentiusplein in Voerendaal om uiteindelijk af te sluiten op het grasveld Pendersstraat in Klimmen.

Grote en kleine buurtgenoten

Met de “grote” buurtgenoten maakten we onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, een praatje. De kinderen werden verwend met een heerlijk zoete suikerspin, een flitsende glittertattoo op de arm en een snoetje versierd met schminck. Veel kinderen hadden onze kleurplaat mooi ingekleurd en mochten als prijs een greep in de grabbelton doen. Na afloop keerden ze huiswaarts met in de handen een fantasierijke ballonfiguur als aandenken aan een gezellig samenzijn met buurtgenootjes.

Over Burendag

Buurten worden leuker, socialer en veiliger wanneer buren elkaar kennen, elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Burendag is dé dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Vanhier Wonen neemt met veel plezier deel aan Burendag. Helaas kunnen we op zo’n dag niet overal aanwezig zijn, maar we proberen dat goed te maken door een volgende keer weer andere ‘Vanhier Wonen buurten’ te bezoeken.

Wilt u volgend jaar ook samen met uw buren een gezellige activiteit organiseren in het kader van de nationale Burendag? Neem dan contact met ons op. Vanhier Wonen denkt graag met u mee. Op www.burendag.nl vindt u meer informatie en nuttige tips.

 

Deel deze pagina