Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanhier Wonen viert Burendag op 25 september. U doet toch ook mee?

Publicatiedatum: 27-07-2021

Na de lange periode van lockdown hebben we meer dan ooit behoefte aan contact met de mensen om ons heen. Daarom kijkt Vanhier Wonen dit jaar nóg meer uit naar de nationale Burendag dan anders.

 

Over Burendag

Buurten worden leuker, socialer en veiliger wanneer buren elkaar kennen, elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Burendag is dé dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar vieren we Burendag op 25 september, en natuurlijk is Vanhier Wonen ook van de partij!

Denkt u mee?

Na het succes van voorgaande Burendagen besteed Vanhier Wonen ook dit jaar aandacht aan Burendag. Tijdens Burendag bezoeken wij verschillende buurten met onze mobiele koffiekar zodat buren elkaar kunnen ontmoeten en spreken. Uiteraard drinken wij graag een kopje koffie of thee mee. Wij kunnen helaas niet overal langskomen. Daarom nodigen we onze huurders uit om zelf en met hun buurt mee te denken over een bijzondere invulling van de dag. Want hoe leuk zou het zijn om samen met uw buren een gezellige activiteit te organiseren? Op www.burendag.nl vindt u allerlei inspiratie en nuttige tips om dit op een gezellige en veilige manier te organiseren. En als het even kan, wil Vanhier Wonen u natuurlijk graag helpen om mee te denken met uw initiatief. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

 

Deel deze pagina